RSS Feed
درباره جوابگو
on ۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ساعت۲۳:۲۱

بسم الله الرحمن الرحيم

مرکز جوابگو ، با هدف جوابگویی دینی و تخصصی راه اندازی گردیده است و با بهره گیری از اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه در ده گروه تخصصی پرسش‌های مخاطبان جواب می دهد .

مركز جوابگو با رویکرد میان رشته‌ای مزیتی یافته است که در دراز مدت بتواند تمامی سؤالات مخاطبان را از دو جنبه عمومی مبتنی بر منابع اصیل اسلامی و جنبه تخصصی بر پایه آموزه‌های اسلامی جواب دهد

برای تحقق این هدف ده گروه تخصصی شکل گرفته است و هرکدام در حوزه تخصصی و دینی جوابگوی سؤال مخاطبان است٬ این ده گروه عبارتند از :

1- قرآن و حديث ؛( علوم قرآنی ، تفسیر، علوم حدیث، تفسیر حدیث، ...)

2- اعتقادات و کلام ؛( هستی شناسی ، خداشناسی ، معرفت شناسی، راهنما شناسی و ....)

3- فقه و احكام ؛( احکام فردی، احکام سازمانی٬ فقه و اجتماع، فقه و فرهنگ ، فقه و اقتصاد ، فقه و سیاست و فقه و نشاط ، .... )

4- اخلاق ؛( اخلاق فردی ، اخلاق سازمانی و اداری ، اخلاق شهروندی، اخلاق سیاسی ، اخلاق و فرهنگ ، ....)

5- تاریخ  ؛( تاریخ عمومی، تاریخ پیامبران، تاریخ ائمه (ع)، تاریخ تمدن، تاریخ اسلام، مباحث میان رشته‌ای تاریخی، ....)

6- دفاعی ؛( اسلام و دفاع، جنگ و دفاع نرم، مباحث دفاع مقدس، ...)

7- سیاسی ؛(اندیشه سیاسی، دین و سیاست، احزاب و جریانات، وقایع و عبرت‌های سیاسی، روابط بین ملت‌ها ...)

8- عرفان و تصوف

9- مشاوره؛( فردی، خانواده، تحصیلی، جوانان، ازدواج، آسیب شناسی، رسانه‌های جدید)

10- سبک زندگی و تمدن نوین اسلامی؛ ( سیره نبوی و ائمه طاهرین (ع) ، مباحث جدید در سبک زندگی و تمدن اسلامی ،...)

شیوه جوابگویی به شکل  جوابگویی اینترنتی می‌باشد سؤالات توسط مخاطبان  در صفحه ارسال سؤال ثبت می‌گردد و بعد از ارجاع به کارشناسان جوابگو  و تهیه پاسخ ، با تأیید ناظر علمی گروه به فرد سؤال کننده ارسال می‌گردد .

برای دسترسی سریع و آسان مخاطبان جوابگویی کوتاه پیامکی و جوابگویی زنده از طریق ارتباط تلفنی نیز راه اندازی شده است.

پیش بینی می‌شود در چشم انداز آینده مرکز  سؤال و جواب‌های منتشر شده در سایت در قالب کتاب‌ و سایر آثار مکتوب و نرم افزار  تدوین و در اختیار مخاطبان  قرار گیرد.

این مرکز ؛ گسترش ابزارهای ارتباطی و سرعت عمل  در جوابگویی به سؤالات مخاطبان، به هنگام بودن جواب‌ها ، حضور به موقع و آمادگی در عرصه  دینی و فرهنگی، فعالیت بیشتر در عرصه جوابگویی در فضای مجازی را  مهمترین وظیفه خود می‌داند و برای انجام بهینه این وظایف از مخاطبان عزیز و کارشناسان خبره دانشگاه و حوزه یاری می‌طلبد و از دریافت هرگونه  طرح و پیشنهاد و انتقاد استقبال می‌کند.